Hof van Harmelen

Let op, gewijzigde planning: op het ingediende bestemmingsplan is helaas een beroep ingesteld. Dit zal worden behandeld door de Raad van State. Wanneer deze zaak wordt geagendeerd, en er vervolgens een uitspraak komt, is tot op dit moment nog niet bekend.

In de dorpskern van Harmelen, tussen de Tuinderij en de Ambachtsheerelaan, ontwikkelt Bunnik Projekten uit IJsselstein samen met Reuvers Ontwikkeling & Bouw een uniek en langverwacht nieuwbouwproject.

Wat het plan mede uniek maakt is de bijzondere indeling: het project bestaat uit drie 'eilanden'. Ieder eiland is omgeven door een waterlaan en elke woning grenst aan of kijkt uit op een van de waterlanen. 

De ontwikkeling wordt in twee fasen gerealiseerd met in de eerste fase 69 woningen. Het totale plan omvat 95 woningen. Op deze website laten wij u graag kennismaken met de 38 Bunnik woningen die in de eerste fase zullen worden gebouwd.

Deze woningen zijn verdeeld in starters- en seniorenwoningen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen met rieten dak en vrijstaande villa’s.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? In de komende periode zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Als u op 'interesse' klikt en uw contactinformatie invult dan houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen!

Impressies

Met veel plezier geven wij u een eerste indruk van de verschillende typen woningen die worden gerealiseerd. Het aanbod omvat zowel vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen als hoek- en rijwoningen.

Wij wensen u vast veel plezier met deze eerste kennismaking.  

Blijf op de hoogte

De informatie over de ontwikkeling van de Bunnik woningen in het nieuwbouwproject Hof van Harmelen wordt via deze website bekend gemaakt.  

Als u er zeker van wilt zijn dat u niets mist, raden wij u aan om hier uw gegevens achter te laten. U wordt dan op de hoogte gehouden van verdere details over het project en ontwikkelingen ten aanzien van de verkoop.

Op dit moment kunt u nog geen woningvoorkeuren aangeven. Als u een account heeft, hoort u van ons zodra dit wél kan.